Slipstrender Herrmode

Precis som mode för kvinnor förändras herrmode från år till år och säsong till säsong. Slipsar är en häftklammer som aldrig kommer att gå ur stil. Att hålla jämna steg med förändringarna i herrmode kommer att se till att vi ser bra ut när vi lämnar huset, oavsett om vi är på väg till jobbet, skolan eller ute med någon. Följande är några av de senaste trenderna inom herrmode, och att följa dem kräver inte att vi köper en ny garderob.

En trend som har sett på landningsbanor runt om i världen är tillägget av djärva texturer i traditionella herrkläder. Det fantastiska med den här trenden är att den är väldigt bärbar, och även den mest mode utmanade killen kan uppdatera sitt utseende med bara några bitar. När höstens svalare väder snabbt närmar sig, leta efter texturer som är lika varma och funktionella som är moderna. Om vi till exempel lägger till en tröja med en tjock stickning i vår arbetsdräkt, lägger vi till textur och stil medan vi fortfarande är varma och bekväma. Mäns slipsar i lyxiga texturerade tyger är det perfekta sättet att introducera textur på ett sätt som inte är för vild att bära för att arbeta. Leta efter slipsar som har en distinkt struktur eller unikt material – även traditionella silkeslipsar som innehåller en knubbig struktur ser uppdaterade ut, medan de fortfarande är lätta att bära.

Djärva färger är en annan viktig trend den här säsongen. Djärva färger betyder inte att vi måste klä oss som ett barn, men de tillåter oss att lägga till några färger i vår vanliga garderob. För att lägga till djärva färger utan att spendera mycket på nya bitar till vår garderob, vänd dig till tillbehör. Herrslips erbjuder ett roligt sätt att införa djärva färger i vår garderob, men vi kan också lägga till detaljer som en klocka med ett ansikte i en djärv färg eller till och med en fluga i en ljus nyans.

Att klä sig trendigt betyder inte att vi måste spendera våra dagar på att titta på herrtidningar eller handla timmar i sträck. Att lära oss några av de senaste trenderna och lägga till några billiga bitar i vår garderob kommer att säkerställa att vår stil är modern samtidigt som den uttrycker vår personlighet.

Lämna ett svar